Cloud

Upoznajte naš tim

Mi smo grupa stručnih, posvećenih i kreativnih ljudi, koja se okupila oko ideje da vrtići zaista mogu biti mesta etičke i demokratske prakse, jer naša deca zaslučuju da svoje detinjstvo provedu u podsticajnom okruženju, učestvujući u kvalitetnim vaspitno-obrazovnim programima.

Pored stalnozaposlenih, u razvijanju našeg programa učestvuju i saradnici različitih zanimanja (muzički pedagog, profesor fizičkog, profesor engleskog jezika, instruktor plivanja), koji naš program obogaćuju svojim specifičnim znanjima i iskustvima.

Aleksandra Nikitović, direktor i pedagog predškolske ustanove Kraljevstvo Narnija;

„Smatram da „srce“ svakog vrtića mora biti kreiranje zdravih odnosa između tri najvažnija faktora vaspitanja dece – roditelja, vaspitača i okruženja. Kada govorimo o nama, koji smo deo vrtića i njegovi vaspitači i pedagozi, naš najvažniji cilj je „osluškivati“ i razumeti decu. Podjednako je važno ostvariti dvosmerni odnos i dozvoliti da deca razumeju nas, odrasle. Kako? Kreativnost je odličan instument za postizanje navedenog, jer nam omogućava da komuniciramo i razumemo jedni druge, zato smo u Narniji stvaralački nastrojeni – najviše u našem ateljeu. Svaki uspeh deteta treba slaviti, osećaj zadovoljstva kod dece stvara „apetit“ za učenjem, želju da nešto urade ponovo – i ponovo! A naša najveća sreća treba da bude to što smo deo njihovog ushićenja.“

avatar
cloud
Đurđa Aleksić

Vaspitač

Odrasla sam u velikoj porodici i oduvek bila okružena decom. Smatram da je vaspitački poziv najbolje odluka koju sam mogla da donesem u životu – da sam svaki dan među decom, da svaki dan bude pun smeha i ljubavi.

avatar
cloud
Milica Pešić

Medicinska sestra – vaspitač

Za ovu profesiju sam se opredelila jer me ljubav prema deci ispunjava, a najiskrenija ljubav je upravo dečja.

avatar
cloud
Marija Petković

Medicnska sestra – vaspitač

Još od malih nogu pokazala sam veliko interesovanje za medicinu kao i ljubav prema deci, s toga sam se odlučila upravo za ovaj poziv. Svaki novi dan je jedna nova avantura i to je baš ono što volim u ovom poslu.

avatar
cloud
Isidora Cvetićanin

Vaspitač

Posao vaspitača sam izabrala jer sam oduvek volela rad sa decom i ubrzo sam shvatila da sam izabrala najlepši posao na svetu i da sam srećna jer sam vaspitač.

avatar
cloud
Sandra Dragojlović

Vaspitač

Jednog dana, a uvek je to neki običan dan, koji se ne ističe ni po čemu, upoznala je decu koja su je podsetila na nešto što je davno pročitala „dete je otac čoveka“. Posle toga je istumbala svoj život, letelo je perje na sve strane (karambol je začin života) i sletela u vrtić.

avatar
cloud
Dragana Plavšić

Vaspitač

Vaspitači dobijaju u ruke najčistija, najiskrenija bića na planeti i cela suština je u tome da im pružimo najbolje od sebe – manire, vaspitanje, osobine, navike, želje i snove. Nijedna profesija nema toliko količinu ljubavi, smeha, zabave i iskrenosti u jednom danu.

avatar
cloud
Milica Rajić

Vaspitač

Ljubav, radost i sreća su najbitniji deo odrastanja, zato sam spremna da deci pružim bezgraničnu ljubav, pažnju, podršku i razumevanje. Zajedno ćemo učiti jedni druge pravim vrednostima, učiti o svetu oko nas kao i nama samima kroz našu omiljenu radnju – igru.